F42_2.jpg
F42_4.jpg
F42_5.jpg
F42_1.jpg
F42_2.jpg

Restaurant


Hos os kan I nyde et grøntsagsbaseret måltid med smag & fælleskab i fokus. Måltidet deles imellem Jer. I kender det fra familiemiddagen eller tapasbordet. Vi kalder det delemad.

SCROLL DOWN

Restaurant


Hos os kan I nyde et grøntsagsbaseret måltid med smag & fælleskab i fokus. Måltidet deles imellem Jer. I kender det fra familiemiddagen eller tapasbordet. Vi kalder det delemad.

 

GRØNTSAGSBASEREDE MENUER,
SERVERET SOM 'DELEMAD'.

Menuerne er 80% grønt & 20% kød eller fisk.
De gode råvarer mixes med smage fra Østen.

 
 
På Frederiksgade 42 fokuserer vi på råvarer, sociale forhold og bæredygtighed.
 
F42_4.jpg

Menuer


Vores 80/20-køkken består af 80% grønt & 20% kød & fisk. Menuerne er sammensat som et sammenhængende forløb af tekstur, smag, leg, ideer og no-nonsense. Ca. 80% af vores råvarer er økologiske. Vi er ikke hellige omkring økologi, men vi tager stilling og gør, hvad vi kan for at servere et godt måltid til en attraktiv pris.

Menuer


Vores 80/20-køkken består af 80% grønt & 20% kød & fisk. Menuerne er sammensat som et sammenhængende forløb af tekstur, smag, leg, ideer og no-nonsense. Ca. 80% af vores råvarer er økologiske. Vi er ikke hellige omkring økologi, men vi tager stilling og gør, hvad vi kan for at servere et godt måltid til en attraktiv pris.

GRØNTSAGSBASEREDE MENUER

Vores 80/20-køkken består af 80% grønt & 20% kød & fisk. Menuerne er sammensat som et sammenhængende forløb af tekstur, smag, leg, ideer og no-nonsense. Ca. 80% af vores råvarer er økologiske. Vi er ikke hellige omkring økologi, men vi tager stilling og gør, hvad vi kan for at servere et godt måltid til en attraktiv pris.

DELEMAD

Vi serverer 'delemad'. Du kender det fra familiemiddagen eller social dining. Menuerne anrettes på små fade, tallerkener og i skåle. Retterne kommer i tapas størrelse og deles mellem jer ved bordet. Vi synes, at dette styrker fællesskabet og hyggen ved bordet.

VINEN

Vores vine er friske, frugtige og lette da vi mener, at det passer bedst til vores grøntsagsbaserede menuer. Størstedelen af vores vin er økologisk eller biodynamisk dyrket og certificeret.

AFTEN MENUER

(FRA KL. 17:00)
alle priser er pr. person.

 
 

FIRE

4 små retter

Måltid 198,-
2 Glas vin 168,-

(Serveres kun tirsdag til torsdag)

SYV

7 små retter

Måltid 328,-
3 Glas vin 248,-

(Serveres alle dage)

NI

9 små retter

Måltid 398,-
4 Glas vin 298,-

(Serveres alle dage)

F42_5.jpg

Booking


Vi har gjort det let at booke bord. Klik her.

Booking


Vi har gjort det let at booke bord. Klik her.

 
 

ALLERGISK?

Vi kan ikke garantere, at du kan få en fuld menu.
Giv os besked om eventuelle allergier ved booking.

 

VEGETAR?

Vegetarer, der spiser æg, mælkeprodukter og honning, kan vi garantere de 7 deleretter.

F42_1.jpg

Kontakt


Her finder du oplysninger om vores restaurant.
Har du et spørgsmål kan vi kontaktes på mail@frederiksgade42.dk eller tlf +45 606 89 606.

Kontakt


Her finder du oplysninger om vores restaurant.
Har du et spørgsmål kan vi kontaktes på mail@frederiksgade42.dk eller tlf +45 606 89 606.

ÅBNINGSTIDER

Mandag Lukket
Tirsdag 17:00 - 23:00
Onsdag 17:00 - 23:00
Torsdag 17:00 - 23:00
Fredag 17:00 - 24:00
Lørdag 17:00 - 24:00

Søndag Lukket 

vores køkken lukker
kl. 21.00 i hverdage
kl. 22.00 fredag og lørda
g