MAD ud af huset / FORÅR

Marts, april, maj & juni.

Forårsmenu1

7 Retter
250,- pr. person

✓ Surdejsbrød & dip

✓ Salat af bagt vesterhavsfisk rørt m. græsk yoghurt.
✓ Spidskål m. tørret tranebær & sesam.
✓ Grillede gulerødder m. wasabi creme & urter.

✓ Stegt kalkunlår m. teriyakisauce & ristet boghvede.
✓ Gravad rødbede m. ketjap manis & grønt.
✓ Lun perlebygsalat m. chili & stegte porrer.

✓ Rabarber m. crumble & creme fraiche.

Forårsmenu2

7 Retter
300,- pr. person

✓ Surdejsbrød & dip

✓ Rejesalat på håndpillede rejer m. croutoner & dild.
✓ Spidskål m. tørret tranebær & sesam.
✓ Grillede gulerødder m. wasabi creme & urter.

✓ Nakkefilet af dansk øko-gris m. BBQ & syltet grønt.
✓ Gravad rødbede m. ketjap manis & grønt.
✓ Lun perlebygsalat m. chili & grønne asparges.

✓ Vanilje créme brulée m. ristet chokolade.

Er du i tvivl om noget?
Ring til os på 🥕 +45 606 89 606

Online bestilling

Din bestilling er uforpligtende ind til vi sammen bekræfter aftalen.
Priserne er angivet pr. person.

Fill out my online form.

Har du brug for personale, vin, service og lignende, så klarer vi også det!

Afhentning

Der er mulighed for selv at afhente maden.
Varm mad kan hentes 1,5 time før servering.
Alternativt kan du selv varme maden efter vores instruktioner.
Afhenter du selv er det gratis.

Levering

Inden for en radius af 10 km = 250kr.
Radius over 10 km = pris aftales individuelt.

Levering med kok

Kokken sætter op og serverer frem til og ned desserten. (495,- kr/timen.).
1 kok kan servicere op til 35 personer.
Radius over 10 km = pris aftales individuelt.

Service

Levering

Vi leverer maden på fade og i skåle.
Dette er inkluderet i prisen. I skal som udgangspunkt selv sørge for bestik, tagtøj, tallerkener og glas.
Hvis ønsket, kan vi hjælpe med alt til selskabet, bare sig til. :)

Afhentning

Fade og skåle skal leveres tilbage til FREDERIKSGADE42 inden 5 dage fra leveringstidspunktet.
Ønskes det, at vi afhenter, er prisen 250 kr inden for 10 km. (dvs. i alt 500,- for levering og afhentning af service).