Dansk Rosé; smagen af dansk sommer!

Vi blev forelsket i den Danske Rosé.

Dansk Rose
 

Med hjælp fra Frederiksgade 42

Vi stod netop i køkkenet og havde kokkemøde da den unge pige, Sofie Grand, trådte ind på Frederiksgade 42 med en flaske Dansk Rosé. På trods af, at klokken stadig ikke havde rundet kl. 12:00 fik vi en smagsprøve på den danske vin lavet på solbær. 

Det var helt klart, at den friske danske rosé havde potentiale. Derfor hjalp vi Sofie med at starte sin virksomhed Grands Vin.

Grands Vin

Dansk vin er et hit!

I dag serverer vi Dansk Rosé på Frederiksgade 42, og Grands Vin leverer vin til butikker, markeder og andre spisesteder. Det er en stor succes, især om sommeren.

Det er dejligt at kunne servere en dansk vin med god samvittighed - og så er det endda vores billigste vin på kortet. Vi tror på lokale varer, vi støtter danske varer og vi ser frem til at servere mange flere flasker af den Danske Rossé Fra Grands Vin.