F42_2.jpg
Frederiksgade42_mad&vin_4.jpg
F42_1.jpg
F42_2.jpg

Restaurant


Hos os kan I nyde et grøntsagsbaseret måltid med smag & fælleskab i fokus. Måltidet deles imellem Jer. I kender det fra familiemiddagen eller tapasbordet. Vi kalder det delemad.

SCROLL DOWN

Restaurant


Hos os kan I nyde et grøntsagsbaseret måltid med smag & fælleskab i fokus. Måltidet deles imellem Jer. I kender det fra familiemiddagen eller tapasbordet. Vi kalder det delemad.

 

FREDERIKSGADE42 

Et sted, hvor familier kan mødes på en hverdag til en hurtig middag, og hvor venner kan sidde en hel aften for at udforske vores mange små deleretter, vinkortet samt vores udvalgte cocktails. I sidste ende er vores mål at bidrage til de fantastiske traditioner der er udviklet her i Aarhus.

Frederiksgade42_mad&vin_4.jpg

Menu


Vi ønsker, at bringe høj kvalitet og inspiration til den gode madoplevelse i et attraktivt prisleje. Vi tilbyder 'dagens ret' og 2 menuer af 7 eller 10 små retter, som kan nydes over 45 minutter eller 4 timer, afhængigt af jeres tid og temperament.

Menu


Vi ønsker, at bringe høj kvalitet og inspiration til den gode madoplevelse i et attraktivt prisleje. Vi tilbyder 'dagens ret' og 2 menuer af 7 eller 10 små retter, som kan nydes over 45 minutter eller 4 timer, afhængigt af jeres tid og temperament.

MENU

Vi ønsker, at bringe høj kvalitet og inspiration til den gode madoplevelse i et attraktivt prisleje. Vi serverer forskellige ala carte retter i form af vores “classics” samt to menuer af 6 eller 10 små retter som kan nydes over 45 minutter eller 4 timer, afhængigt af jeres tid og temperament.

MADEN

Maden på FREDERIKSGADE42 er grøntsagsbaseret og afstemt efter årstiderne, altså hvad vores lokale leverandører tilbyder, samt hvad vi har saltet, syltet, gravet og tørret. Tiden i køkkenet bruges til at tilberede retterne med en både respektfuld og legende tilgang til råvarer og smag.

SERVERING

Vi serverer retterne som 'delemad' - til deling for dig og dit selskab. Vi synes at delemad skaber en varm og hyggelig atmosfære ved bordet. Maden kommer til bordet som små retter i tapas stil, der er med til at give et godt sammenspil og uformel stemning.

Vores Koncept

Siden vi åbnede i 2015 har vi lavet mad efter vores 80/20 koncept. Det betyder at 80% af maden er grønt, og 20% er fx lam, gris, vildt, fisk/skaldyr og fjerkræ. Om det er grønt eller kød du spiser på FREDERIKSGADE42, vil vi altid serverer en råvarer som er dyrket ordentligt, eller hvor dyrevelfærden er høj.

 
 

DE SEKS

6 små deleretter
Menu 368,-
pr. person
 

f42 classics

Til den lille sult.
Vælg mellem vores klassikere
fra 48,-

PLANKEN UD

Bobler & Snacks
4 Glas udvalgte vin
10 små deleretter
Cocktail til desserten
Menu 998,-
pr. person
 

VIN MENU

2 glas vin 178,-
3 glas vin 258,-
 

Vi kan altid tilbyde F42 CLASSICS samt DE SEKS retter til vegetarer der spiser æg, honning & mælk.

Til veganere kan vi tilbyde 4 af vores F42 CLASSICS samt dessert.

se vores drikkevarer

Hjemmelavede safter 38,-

  • Kombucha (fermenteret te)
  • Ingefær-lime saft
  • Iste på Rooibos
  • Hjemmepresset æblemost

Øl på flaske 38,- / 48,- / 78,-

  • Thy Øko Pilsner & Classic (33cl)
  • Limfjordsporter (33cl)
  • Ny Nordisk (50cl)

Et glas vin fra 78,-

  • Rød, Hvid, Rosé eller Bobler

Kaffe eller Te 35,- / 38,- / 48,-

  • Kop
  • Espresso
  • Café Latte

Cocktails 88,- / 108,-

  • Banks Magarita
  • Aperol Spritz
  • Gin & Tonic
  • Negroni
  • Dark'n Stormy
  • Espresso Martini
F42_1.jpg

Kontakt


Her finder du oplysninger om vores restaurant.
Har du et spørgsmål kan vi kontaktes på mail@frederiksgade42.dk eller tlf +45 606 89 606.

Kontakt


Her finder du oplysninger om vores restaurant.
Har du et spørgsmål kan vi kontaktes på mail@frederiksgade42.dk eller tlf +45 606 89 606.

ÅBNINGSTIDER

TIRSDAG - LØRDAG
17:00 - luk.

vores køkken lukker
kl. 21.00 i hverdage
kl. 22.00 fredag og lørda
g