Dem vi samarbejder med i Aarhus

 
 
21909772_1771748266451557_7088281590001827840_n(1).png

GEDULGT

Gedulgt er Århus’ gemte og funky cocktail-perle. Her kan I nyde lækre cocktails lavet af kompetente bartendere og delemad fra Frederiksgade 42.

Lokalerne kan rumme op til 70 personer og er intet mindre end perfekte til selskaber, der ønsker en sjov og festlig aften. Der er desuden mulighed for leje af DJ til arrangementet.

 
tir-na-nog-beer-football-sport-party-location-cocktails

TIR NA NOG (vores dejlige nabo)

Fadøl, whiskey, god stemning og afslappet atmosfære er indbegrebet af Tir Na Nog! Nyd en hyggelig aften i godt selskab og uhøjtidelige rammer med enten delemad eller finger food fra Frederiksgade 42. Her er plads til mellem 40-120 mennesker.

For forespørgsler og priser skriv til: bookings@tirnanog.dk

 
njord-gin-dansk-local-party-group-exclusive

NJORD GIN

Njord Gin ligger i de mest fantastiske lokaler på Nørre Allé. Arrangementet kommer til at finde sted midt i destilleriet. Spis delemad eller finger food fra Frederiksgade 42 akkompagneret med cocktails og forkælelse fra de dygtige Njord Gin-folk. Destilleriet er ikke åbent for offentligheden, så I får det for jer selv. Middagen kan kombineres med lærerige ginsmagninger og rundtur i bygningen. Lokalerne kan rumme op til 140 mennesker.

For forespørgsler og priser skriv til: welovegin@spiritofnjord.com  

 
BART-bar-aarhus-cocktail-party-beer

BART

Bart er med egne ord et “eventspace med indbygget bar”. Derudover er de Aarhus nye spiller på cocktail-fronten. Målet er at leverer produkter i høj kvalitet i lokaler, hvor alle føler sig hjemme. Hvad end det er øl eller cocktails I ønsker jer, er Bart stedet! Vi leverer både delemad og finger food til arrangementer på Bart, som kan rumme op til 100 mennesker og lægge lokale til alle slags arrangementer.

For forespørgsler og priser skriv til: bart.artspace@gmail.com